Heeft u materiaal voor Historisch Koudum?

Een album is nooit af, wie kent niet de opengelaten bladzijden in poëziealbums en ontbrekende onderschriften in fotoboeken? Zo is het ook met het Album van Koudum, met dit verschil: een fotoboek blijft vaak onaf, maar dit album is altijd in ontwikkeling. Voortdurend worden foto's en informatie bijgeplaatst, afkomstig van lezers of actief opgezocht door HK leden. Het nieuwe Album van Koudum bevat enkele groene tegels met alleen een titel. Dit zijn onderwerpen waarover nu geen informatie voorhanden is, maar die er wel zou moeten komen. Histoarysk Koudum hoopt op een nieuwe toevloed van foto's en informatie, in het bijzonder voor het vullen van de groene tegels.

Als u informatie heeft voor het Album ontvangt Histoarysk Koudum bij voorkeur de originele foto's, dia's of negatieven, die dan tevens worden toegevoegd aan het dorpsarchief.

Digitale foto's svp aanleveren op een minimale resolutie van 300 dpi. U kunt de foto's met de bijbehorende teksten en informatie versturen via de contactpagina of per e-mail .

Wij helpen u indien nodig met het scannen van de foto's, hiervoor kunt contact opnemen met Hennie van Dijk of een van de andere bestuursleden.