Hielke en Geertje Roosjen-de Jong

Hielke en Geertje Roosjen-de Jong. Links met hun kinderen Nammen (l) en Hieke (ontvangen van Gerda Wolthuizen-Stam). De foto rechts van Hielke en Geertje zat vastgeplakt aan het glas van het lijstje en is dus gescand met het glas, vandaar de schitteringen. Als iemand een beter exemplaar heeft dan willen we dat graag ontvangen (ontvangen van Jappe Roosjen).

Links Hielke Roosjen (ontvangen van Gerda Wolthuizen-Stam). Rechts het portret van Nammen Roosjen (Koudum 25 febr. 1927 - Staveren 31 aug. 1951) Nammen Roosjen en Jan J. Klein zijn in zwaar weer als sportvissers voor de haven van Staveren verdronken (ontvangen van Jappe Roosjen).

Het gezin van Hielke en Geertje gezamenlijk op de foto omstreeks 1954. Enkele jaren eerder was de oudste zoon Nammen bij Staveren verdronken. Gerrit had een tweelingbroertje Ynze dat niet lang geleefd heeft. Achter v.l.n.r.: Jappe, Ype, Rein, Tine, Liesbeth, Beitske, Hieke, Wabe en Romke. Zittend: Hielke Roosjen en Geertje de Jong. Voor v.l.n.r.: Maaike, Gerrit en Annie (ontvangen van Jappe Roosjen).

Dit zijn de gezusters Liesbeth, Hieke, Tine en Beitske Roosjen (foto ingestuurd door Gerda Wolthuizen-Stam, dochter van Liesbeth Stam-Roosjen).

Gerrit, Annie en Maaike Roosjen (ingestuurd door Gerda Wolthuizen-Stam).

Ype, Gerrit, Jappe en Wabe Roosjen (ingestuurd door Gerda Wolthuizen-Stam).

Dit is Ype Roosjen, gekiekt ergens in de duinen (ontvangen van Gerda Wolthuizen-Stam).