Oeverzwaluwen C-junioren 1970 Zeist

Deze foto is gemaakt in de zomervakantie van 1970 in het KNVB trainingscentrum te Zeist. De C-junioren van SV Oeverzwaluwen waren er een week op voetbalkamp. Er werd geslapen in grote tenten. Alle kleding, slaapzakken, bagage, plastic borden en bestek was van een naam voorzien.
Hoofdbegeleider was trainer Jaap Peterson, met secondanten Jelte Drayer en Saco van der Werf. Op de bovenstaande foto het eerste C-team met achter v.l.n.r: Hidde de Boer, Albert Aukema, Koos de Vries, Symen Folkertsma, Jappie Peterson en Frits Mulder. En zittend: Rein Hugen, Bonne Dijkstra, Arjen Oosterhout, Appie Broersma en Aone Peterson. Dit was een zeer sterk team, met allemaal uitblinkers. Albert Aukema stuurde deze en onderstaande foto's in. 

Gezamenlijk ontbijt. Op deze foto zijn herkenbaar: Arjen Oosterhout, vooraan in het midden, op dezelfde bank zit bijna achteraan Appie Broersma (witte strepen op de mouw) achter Arjen zit Sybren Venema (met rode trui), tegenover in het groen Jan de Vries. In dezefde bank staat Aone Peterson.

Een van de onderdelen was een nachtelijke dropping, maar daar lijkt deze wandelfoto niet te zijn gemaakt. Herkenbaar zijn: v.l.n.r.: Sybren Venema, Jan de Vries, Jelte Drayer (met hoed), voor Jelte loopt Jan Tjeerd de Vries? en naast hem Symen Folkertsma en Joost Pietersma,vooraan in het rood Koos de Vries en achteraan in Oeverzwaluwen voetbaltenue Jaap Peterson.